iHair +36 30 526 5672

Наращивание волос заказ онлайн

писал Питер Юхасз затем 14 ноября 2019 года

A póthaj rendelés soha nem volt még ennyire kényelmes!

Sokan a mai napig nem bíznak az online vásárlásban (Magyarországon meg pláne), inkább a személyes átvételt preferálják.

Az utóbbi években azonban egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy az ügyfeleink szívesebben leadják a póthaj rendeléseiket online, mint telefonon.

Lassan kezd átfordulni a világ az online felé. Egyre több helyen lehet például kizárólag bankkártyával fizetni, van olyan fizikai üzlet, ahol már nem is fogadnak el készpénzt, kizárólag bankkártyát. Habár az ő vásárlóik inkább az üzleti szektorból kerülnek ki.

A Magyar Telekom például évek óta (2-3 éve vagy mégtöbb) nem fogad el készpénzt az üzleteiben. Ez hatalmas váltás volt akkoriban. Egyszer én is szerettem volna például csekket befizetni, de átirányítottak a Postára vagy az online felületükre.

Az emberek elsősorban olyan helyre fizetnek "előre", amit megbízhatónak találnak. A bankkártyás tranzakciók növekvő száma is azt mutatja, hogy a rólunk kialakult kép és az első benyomás is bizalomkeltő, ennek nagyon-nagyon örülünk!

Hozzátenném, hogy az utánvétes fizetés is "előre" fizetésnek számít, ugyanis csak akkor kapod meg a terméket, ha a futárnak kifizetted az ellenértékét.

Lényeg, hogy nálunk van lehetőséged biztonságosan póthajat rendelni online, legyél akárhol a világban, lehetőleg Európán belül. Biztos lehetsz benne, ha nálunk rendelsz póthajat, minden a legnagyobb rendben lesz!

Ha mégsem vagy elégedett a termékkel, 90 napon belül kicseréljük egy másikra. :)

Ha szeretnéd tudni, mit gondolnak rólunk mások, nézd meg a visszajelzéseinket a Google rendszerében. (Itt bárki írhat rólunk visszajelzést, még Te is)

Vagy a már meglévő vásárlóink visszajelzéseit a bal oldali kis csillag zászlóra kattintva.

vásárlóink visszajelzései

Szívesen fogadunk minden nemű véleményt, kritikát, visszajelzést, mely hasznos lehet mások számára és nekünk is!

Hozzászólások

Обратите внимание, что комментарии должны быть приняты, прежде чем они могут быть опубликованы


НАЗАД Вверх